HYVÄN AUTOURHEILUN YSTÄVÄT,

Tervetuloa kansallisen autourheilun ”kuninkuuslajin” jokamiesluokan yleisen luokan SM –kilpailuun Hyvinkään Vauhtipuistoon!

Hyvinkään Urheiluautoilijoilla on kunnia järjestää vuoden 2019 yleisen luokan Suomenmestaruuskilpailu, joka kokoaa autourheiluväen seuraamaan kenties viihdyttävintä autourheilumuotoa. Reilun vuoden ajan kymmenet vapaaehtoiset ovat tehneet satoja tunteja talkootyötä suunnitellen kilpailua, rakentaen ja kehittäen kilpailualuetta sekä hankkineet toimitsijoita kilpailuun. Viikonlopun aikana alueella on toimitsijoina töissä eri osa-alueille muutamia satoja ihmisiä taaten tapahtuman onnistumisen. Suunnattomat kiitokset teille kaikille, jokaisen panos kilpailuun on merkittävä!

Yleisölle Hyvinkään vauhtipuisto tarjoaa loistavat puitteen seurata kilpailua. Katsomopaikkoja pitkältä rataa kiertävältä vallilta löytyy varmasti ja sieltä on esteetön näkymä koko radalle. Tutustukaa tässä käsiohjelmassa olevaan aluekarttaan, sillä palveluita on ”perusbuffetista” olutravintolaan ja vaatteista jäätelöön. Huolehdithan ohraisen lisäksi siitä oikeasta nestetankkauksesta!

Haluan toivottaa yleisölle, kilpailijoille ja toimitsijoille viihdyttävää, elämyksiä antavaa sekä aurinkoista (vaikka sataisi, voi aurinkoisen meiningin luoda hyvällä fiiliksellä ja etenkin leveällä hymyllä) kilpailuviikonloppua Hyvinkään Vauhtipuistossa. Toivottavasti onnistumme luomaan teille odotuksianne vastaavan tapahtuman!

Tuomas Syyrakki

Kilpailunjohtaja

Ps. aina on kehitettävää joten otamme mielellämme vastaan palautetta kilpailusta!