RX2 jesse.jpg

Hyvinkään Rallicross/JM rata on tullut tunnetuksi yhtenä Suomen nopeimmista radoista, radan erikoisin ominaisuus on kuitenkin mahdollisuus ajaa kahdeksalla eri profiililla, pisimmillään rata on 1460 metriä pitkä kun taas lyhin variaatio on vain 690m. tämä mahdollistaa hyvinkin erillaisten luokkien ja kilpailuiden järjestämisen samalla radalla.


suninen wrc.jpg

Harjoitus EK sijaitsee Rallicross/JM radan yhteydessä. EK kiertää radan ulkoreunaa pituuden ollessa noin 1500metriä, tarpeen vaatiessa ek voidaan yhdistään Rallicross/JM radan kanssa jolloin pituutta ja reittiä voidaan muokata tarpeiden mukaan.


karting hyua.jpg

Tuikkalan FK-rata on 1009 metriä pitkä ja 8metriä leveä keskinopea rata. Radan profiili mahdollistaa harjoittelun aloittelijasta jo hieman kokeneempaan kuljettajaan.


pa asfaltti.jpg

Pienoisautoiluradat Hyvinkäällä ovat ulkoratoja sekä asfalttia (rata-autot) että savimaa-ainesta (maasto-/krossiautot). Ratapaikka muodostuu itse radasta, ajajakorokkeesta, varikosta ja oheistiloista.

Hyvinkään asfalttirata on 350 metriä pitkä. Rata profiili uudistui kaudeksi 2012. Myös kanttarit on uusittu.


PA radat.jpg

Pienoisautoiluradat Hyvinkäällä ovat ulkoratoja sekä asfalttia (rata-autot) että savimaa-ainesta (maasto-/krossiautot). Ratapaikka muodostuu itse radasta, ajajakorokkeesta, varikosta ja oheistiloista.

Hyvinkään maastorata on 280 metriä pitkä. 


motocross mx1.jpg

Iso motocross-rata on uusittu profiililtaan syksyllä 2017 ja 2018, ja se on ehtinyt saada paljon kiitosta kuljettajilta. Muutoksilla haettiin vaihtelua ja uutta mielenkiintoa rataa kohtaan sekä lisättiin turvallisuutta.


motocross 85.jpg

85-motocrossrata sijaitsee ison radan keskellä ja sinne pääsee turvallisesti tunnelia pitkin.


mini motocross.jpg

Lastenrata kunnostettiin ja uusittiin syksyllä 2018. Lastenradan käyttö on ilmaista, ja se löytyy vanhan kerhotalon ja uuden kalustohallin takaa.


speedway.jpg

Etelä-Suomen komein speedway-rata palvelee lajin harrastajia aktiivisen porukan ylläpitäessä rataa.


enduro.jpg

Vauhtipuiston enduro-reitti avattiin alkuvuodesta 2018. Noin neljän kilometrin mittainen reitti lähtee alueen sisääntulon luota. Reitti on neulaspolkutyyppistä ajettavaa, mielenkiintoista ja vaihtelevaa maastoa.